На сторінці в Instagram відомої української акторки Ольги Сумської з’явилася нова публікація.

Цього разу вона показала своїм фанатам, що відбувається за лаштунками зйомок чергового сезону телесеріалу «Кріпосна».

На опублікованих кадрах – подвір’я Києво-Печерської лаври, де тривають роботи над фільмом. Сумська в гримі зображає свою героїню, Софію Косач, а поруч із нею – російська акторка Соня Прісс у весільній сукні, забризканій кров’ю.

«Наплакалася, моя дівчинко? Два місяці вже плачеш, але роль того варта!», - питає Сумська у акторки-нареченої.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

«Я вже мовчу, скільки я наплакалася. Сподіваюся, в наступному сезоні менше плакатиму, а більше буде щастя і любові», - зазначає головна Роксолана українського кінематографа.

Нагадаємо, Наталія Сумська зізналася, чому не спілкується зі своєю сестрою Ольгою: "Я обираю так жити". Наталія Сумська розповіла про стосунки зі своєю сестрою.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ольга Сумська прийшла з квітами до коханої жінки перед Днем матері: "Дуже погані стосунки...". Ольга Сумська привітала свою кохану жінку напередодні Дня матері.

Також "Знай.ua" писав, Ольга Сумська показала апетитні перчики: навіть після Великодня відмовилася від м'яса. Ольга Сумська показала, як готує на кухні.