На сторінці в Instagram відомого українського ведучого «Всюди Люди» та «Ранок з Україною» на телеканалі «Україна» Анатолія Анатоліча з'явився новий кумедний пост.

На опублікованому фото він разом зі своїм псом породи хаскі.

"Мій партнер по пробіжці. Хаскі Скай. Вперше займався Канікросом», - зізнався своїм фанатам ведучий.

Він також пояснив, що це за різновид бігу.

"У канікроссі (canis - пес від лат., cross - біг від англ.) ви з собакою виступаєте як єдина команда. Вихованець при цьому не на повідку, а пристебнутий до господаря за допомогою шлейки з нашийником і пояса, який кріпиться на стегнах», - розповів він.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Дуже прикольні відчуття, адже ти біжиш не сам, а в зв'язці з товаришем. В основному, він тягне тебе, але іноді я підганяв його. Але мені дуже сподобалося!», - додав Анатолій Анатоліч.

"Це тільки початок! Скоро змагання, готуйтеся!", "У нас теж хаскі. Я ходжу з ним, а чоловік на велосипеді з ним в поле їздить, ворон поганяти", "Два щасливих фейсика, супер", " Видно, що Скай задоволений! Посмішка до вух", - пишуть коментатори.

Нагадавши, Ірина Федишин та Лілія Ребрик показали, як правильно прикрашати паски до Великодня.

Як повідомляв портал Знай.uа, хіміки розповіли, чому використання барвників для великодніх яєць небезпечно: яка є альтернатива.

Також портал Знай.uа писав, що погода 1 і 2 травня в Україні дозволить відсвяткувати Великдень на природі.