В своєму Instagram відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька поділилася із фанатами новою світлиною та гарним настроєм.

На опублікованому знімку вона насолоджується сонячним ранком у Грузії.

«Снідати з таким краєвидом - це саме задоволення. А Вам важливі деталі та атмосфера, коли Ви їсте? До речі, через хвилину після цієї світлини я перевернула лате подружки на себе і все довкола, але ми все одно з гарним настроєм і налаштовані на гарний день», - поділилася телеведуча.

На фото усміхнена Соломія снідає кавою в готельному ресторані. Позаду неї – море та залитий сонцем двір із пальмами.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Сама ведуча одягнута в чорно-білу сукню з актуальним у цьому сезоні малюнком – в горошок. Її образ доповнюють об’ємні сонцезахисні окуляри в білій оправі.

«Дуже гарна!!!», - прокоментувала знімок колега Соломії – Наталя Мосійчук.

Нагадаємо, раніше Марічка Падалко розповіла, як заразилася коронавірусом вся її сім'я.

Також "Знай.ua" писав, що Соломія Вітвіцька поділилася радісною звісткою про Марічку Падалко: "Одужала, повертається до роботи"