У Києві юні блогерки вирішили влаштувати цирк у храмі на Подолі, заради лайків у соціальній мережі Tik Tok. Дівчата прийшли до церкви перед Великоднем і продемонстрували все своє виховання, а точніше його відсутність.

На кадрах видно, як дівчата прийшли до церкви і почали задувати там свічки, пити алкоголь і курити електронні сигарети, а також оглядали церковний інвентар та ікони. І всім цим поділилися в соцмережах.
Після того, як відео потрапило в мережу, на дівчат обвалився шквал негативних коментарів та критики. Минуло два дні, і одна з дівчат виклала ролик з публічними вибаченнями за недостойну поведінку.
"Я Настя, та дівчина, котра 1 травня зайшла до церкви і почала поводити себе там негідно. Мені шкода, що так вийшло, і я показала себе з такого жахливого боку. Це була дурість, яку ми просто не обдумали. Я б хотіла попросити вибачення у віруючих і в цілому у всіх людей, чиї почуття я зачепила", - сказала блогерка.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще