Соломія Вітвіцька - популярна українська телеведуча, яка має досить широку армію шанувальників. Тому зірка з задоволенням ділиться новими світлинами чи подробицями з життя у своїх соціальних мережах.
Цього разу на своїй сторінці в Instagram ведуча виклала серію фото, зроблених у сонячній Грузії - саме туди на великодні свята вибралася Вітвіцька.

"Пощастило з погодою, атмосферою та людьми. Фото без фільтрів та спецефектів, але зі справжніми емоціями 😉", - підписалася Соломія.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Зазначимо, що Соломія Вітвіцька зовсім недавно пережила розлучення із чоловіком. За словами колишнього подружжя, їм вдалося залишитися друзями, не зважаючи на всі протилежності. Відтоді фанати не втомлюються натякати красуні-телеведучій, що час загоює душевні рани, і ніколи не пізно спробувати себе в нових стосунках.