Українські зірки записали пісню до святкування Великодня. Про це повідомив співак Олександр Пономарьов на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Олександр Пономарьов повідомив, що написав мелодію під яку 12 вокалістів заспівали пісню "Христос Воскрес" на 12-ти різних мовах.

"Вперше у світі уніфікований великодній спів "Христос Воскрес", слова якого сотні років не змінювалися, звучить однією мелодією, написаною Олександром Пономарьовим." - написав Олександр Пономарьов.

Музикант підкреслив, що це перший випадок у світі, коли пісня "Христос Воскрес", яка написана різними мовами, зазвучить однією єдиною піснею.

Для того, щоб записати дану композицію співак запросив 12 зіркових вокалістів, які проспівали Приспів "Христос Воскрес" на 12-ти мовах.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У записі композиції взяли участь: Олександр Пономарьов, Схиархімандрит Серафим Біт-Харібі, DZIDZIO, Арсен Мірзоян, Тоня Матвієнко, Zlata Ognevich, Тарас Тополя, Оля Цибульська, Віталій Козловський, Наталія Холоденко, Хе Му, Віктор Павлік.

Публікація Олександра Пономарьова: Facebook
Публікація Олександра Пономарьова: Facebook
Публікація Олександра Пономарьова: Facebook

Кліп з даною піснею Олександр Пономарьов опублікував на власному YouTube-каналі.

Нагадаємо, що Віктор Павлік показав, чим займається перед Великоднем без вагітної Реп'яхової

Як повідомляв портал "Знай.uа", Михайло Поплавський показав Україну за допомогою золотого сала і свині: "Олігарх"

Також, "Знай.uа" писав, що Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян перед Великоднем показали своє творіння: "Суцільне задоволення"