У Києві з 1 травня для всіх бажаючих відкриють Річковий вокзал.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила прес-служба.

"У нас чудова новина. Найближчої суботи ми починаємо роботу. Комфортні теплоходи з відкритою верхньою палубою чекають перших гостей в цьому сезоні. Досвідчена команда на борту подарує найкращі враження від прогулянки", - йдеться в публікації.

Співробітники також відзначили, що на офіційному сайті Річкового вокзалу можна подивитися актуальний розклад. Вокзал працюватиме з дотриманням усіх карантинних правил.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Адреса вокзалу-Поштова площа, 3, 10 причал.

Раніше Кличко розповів киянам, чи діє локдаун. За словами Кличка, після того, як у столиці посилили карантинні вимоги, в міських лікарнях з'явилися вільні ліжко-місця, розраховані на пацієнтів із COVID-19.

Нагадаємо, Сovid-19 в Україні " гасне", рекорди залишилися в минулому - МОЗ оновило статистику на 18 квітня.

Як повідомляв "Знай.ua", хворий українець втік з самоізоляції і зганьбився на всю Польщу: ковбаси закортіло.

"Знай.ua" писав, Охріменко заявив, що бізнес продовжує працювати і під час карантину. Економіст Олександр Охріменко заявив, що офіційно закриті підприємства продовжують працювати нелегально.