В одному з київських "АТБ" з покупницею і її онуком трапилася вкрай неприємна історія. Подробиці інциденту дочка постраждалої розповіла в телеграм-співтоваристві»чорний список".

За словами автора Повідомлення, її мати і син зайшли в магазин мережі «АТБ», розташований на Героїв Севастополя, 10.

«Підійшли на касу, а її запитують, чи потрібен пакет? Спочатку мама якось автоматично сказала так, і відразу ж попросила не давати і вибачилася. На що їй сказали:"Бл*дь, за*бала". Мати в шоці, дитина теж. Мама, дівчинка не боягузлива, життя прожила, відповісти може, але син. Мама попросила вибачитися. На що касир їй знову відповів"йди звідси, поки не пер**бал". Мати підійшла до охоронця, який ворон ловив, і сказала, щоб заспокоїв касира, інакше наступного разу викличе поліцію. Охоронець кивнув головою", - розповідає киянка.

"Моя дитина запитує досі, що означає "пер**бать бабусю"? "АТБ", я йду до вас і до касира, який в чеку підписаний Яланський А.В., через будівельний магазин», - написала вона.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Пізніше жінка додала, що в зазначеному магазині їй запропонували вирішити все «полюбовно і на місці», проте вона відмовилася і залишила скаргу на гарячій лінії «АТБ».

Нагадаємо, раніше Українцям підсунули ковбасу З мерзенною начинкою: "воно ворушиться!" У Запоріжжі жінка купила ковбасу відомої торгової марки, в якій її чекав сюрприз.

Як повідомляє портал "Знай.uа" В АТБ полиці" втомилися " від підвищення цін і обвалилися: літри дорогого масла прямо на підлозі.

Також "Знай.uа" писав, що Українці поскаржилися на три макаронини замість цілої упаковки: миші з'їли.