Кияни обурені непродуманим переходом неподалік від станції метро Лук‘янівська. Відповідний пост опублікував мешканець столиці Олександр Барабошко у соцмережі Facebook.

«На фото вулиця, що знаходиться зовсім недалеко від центру, в хвилині від станції метро Лук‘янівська. Ти йдеш вулицею і впираєшся в паркан. Потрібно повернутися і зайти в підземний перехід. Коли я бачу таку зневагу до людей, просто починаю горіти. Тут мають люди прямо йти без жодних парканів, їхати мами з колясками, люди на велосипедах та самокатах. Абсолютно безпроблемний перехід, який організовується кількома світлофорами», - зазначає він.

У коментарях кияни додають, що час від часу «люди ріжуть цей паркан, починають ходити, когось збиває машина - тоді аж починає хтось чухатися і приводити в порядок, от найоперативніша механіка будь-якого транспортного рішення».

«При тому, що туди рух заборонено і так всі стоять на світлофорі. А це ще й підхід до кінотеатру від метро», «Бляха, все життя там відкрито було, шо за брєд», «Більш того - там же і трафіку як такого практично немає. Односторонній рух, по Коперника мало хто їздить, хіба трамвай 18-й там вирулює», - наголошують кияни.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

«Чув історію успіху, коли якісь хлопці домоглися встановлення світлофору біля маку на Севастопольській. Тож, думаю, і тут якось порішається», - сподіваються люди.

Нагадаємо, що у Харкові неадекватна жінка виклилилася на пенсіонерку через місце в тролейбусі.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві чоловік влаштував ДТП, в якому планував розбитися, через "поганий настрій".

Також Знай.uа писав, що пасажирка прийняла напад у таксиста за сп'яніння: помер від інсульту через недосип.