Відома українська співачка Ірина Федишин показала, як із родиною готується до Великодня. Відповідні кадри вона розмістила на власній сторінці у соцмережі Instagram.

«Ми дуже любимо розмальовувати писанки. Беремо спеціальний писачок, у який набираємо віск, і топлячи його над свічкою, розмальовуємо яйця візерунками (перед тим малюнок роблю простим олівцем). А потім фарбуємо харчовими барвниками. Ну і якщо щось піде не так, то нас завжди рятують різнокольорові наклейки на яйця. А як ви малюєте писанки?», - запитала зірка у своїх фанатів.

«Акриловими фарбами», «Наліпками», «Я традицію не порушую, фарбую у цибулинні. Доня виросла, теж так фарбує», - зазначають українці.

«Малі на маму схожі, обидва причому», - зазначає одна з фанаток.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

«Молодці , я також буду у вишиванці на Великдень!», «Здоров'я вам і зі святом вас», «З чистим четвергом вас, здоров'я, щоб усі мрії збувалися», - захоплюються коментатори.

Нагадаємо, Ірина Федишин опинилася в іншій країні з тримісячним малюком на руках: "Зовсім не етично".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Федишин пригадала, як чоловік зробив їй пропозицію: "Підійшов офіціант і..."

Також портал Знай.uа писав, що Ірина Федишин зізналася, чому свариться з чоловіком і своїм продюсером Віталієм Човником.