У Києві в одному з супермаркетів помітили банку консервованої квасолі з дивною «начинкою». Про це розповіли в телеграм-спільноті «Народний Ревізор».

Зазначається, що йдеться про магазин мережі супермаркетів «Квартал», розташований на вулиці Бойчука, 13.

Як зазначає автор повідомлення, йому так і не вдалося точно визначити, що ж за «шнурок» плавав на дні ємності з квасолею – чи то нитка від чогось, чи то черв'як.

"Чи то нитки, чи то черви. У магазині продається квасоля з добавками, яких явно не повинно бути в банку. Загалом, хто любить пити розсіл з огірків та іншої консервації, подумайте двічі, перш ніж пити з банки», - написав Уважний покупець, публікуючи фотознімок сумнівного продукту.

Фото: Народний Ревізор
Фото: Народний Ревізор

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

За інформацією виробника, розміщеною на етикетці, це «квасоля велика в ніжному соусі».

Нагадаємо, раніше Українцям підсунули ковбасу З мерзенною начинкою: "воно ворушиться!" У Запоріжжі жінка купила ковбасу відомої торгової марки, в якій її чекав сюрприз. Усередині вироби "знайшлися" білі черв'яки, причому деякі були ще живі.

Як повідомляє портал «Знай.uа» В АТБ полиці" втомилися " від підвищення цін і обвалилися: літри дорогого масла прямо на підлозі. Українці зафіксували неприємний інцидент, пов'язаний з маслом в АТБ.

Також «Знай.uа " писав, що Українці поскаржилися на три макаронини замість цілої упаковки: миші з'їли. Покупці в Новій Каховці зловили виробника популярної локшини" Роллтон " на нахабній афері з вагою товарів.