У київському метро до 15 травня планують зняти другі двері у зв'язку із завершенням зимового періоду та для зручності пасажирів.

Про це повідомляє пресслужба КП "Київський метрополітен".

"Щорічно до 15 травня в метрополітені триває робота з демонтажу другої лінійки вхідних груп дверей. Це регламентні роботи, які необхідні, насамперед, для перевірки технічного стану, а також для зручності користування", - кажуть у Київметрополітені.

Метро, фото: скріншот з відео
Метро, фото: скріншот з відео

Киянам нагадали, що такі роботи здійснюються щорічно з настанням потепління, а назад їх встановлюють у жовтні, коли температура повітря починає знижуватися.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Таким чином, друга лінійка дверей створює додатковий повітряний тамбур. Це дозволяє підтримувати необхідний температурний режим станції в осінньо-зимовий період", - уточнили в КП.

У пресслужбі додали, що всього на 52 станціях київського метрополітену встановлено 1768 дверей. Однак цьогоріч вечна затримується, і киянам залишається лише сподіватися на настання тепла, щоб не мерзнути в метро.

Нагадаємо, що "мертве" київське метро вразило в перший день локдауну: дві людини на вагон

Як повідомляв портал "Знай.uа", медичні капелани благають львів'ян схаменутися: "настали темні часи"

Також, "Знай.uа" писав, що киянин влаштував сцену патрульним у метро: "Пустіть, мені на роботу треба!"