Відома українська телеведуча Лідія Таран має досить широку армію прихильників. Саме тому зірка з задоволенням тішить їх новими світлинами чи подробицями з життя у своєму Instagram.
Цього разу Лідія Таран показала, як смачно відпочиває з рибкою біля річки. Зірка зазначила, що вирушила на прогулянку за котиками, але безрезультатно, проте вона побалувала себе смачним обідом.

Лідія Таран, фото з instagram
Лідія Таран, фото з instagram

"Дунайка на Десні 🐟😂 Хто з нас дунайка - здогадайтесь самі😜 я би їх ніколи не зустріла, якби не пішла вздовж річки шукати котиків... бо ж Вербна неділя😀 жодних котиків, лиш рибі тепло, більш-менш.. смачних вихідних! Бо теплі будуть лише після Великодня", - написала Лідія Таран.

Лідія Таран, фото з instagram
Лідія Таран, фото з instagram

Користувачі мережі одразу ж прийнялися лишати коментарі під новим дописом Лідії Таран.

"Ви красунечка 👍 Зі святом Вас 🥰😘👍", " А на Дунаю деснянка?))", "Не вистачає до рибки картопельки в мундирі.", "В нас зараз задощило", "Чарівна😍", "Смакота!", - такі коментарі залишили користувачі мережі під дописом.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, раніше Лідія Таран розкрила 5 пікантних секретів про Марічку Падалко: "ви ніколи не знали б..."

Як повідомляє портал Знай.ua Щаслива Марічка Падалко зустріла особливу дату серед засніжених гір: "о 40 здавалося..."

Також Знай.ua писав, що Марічка Падалко розповіла, як закохалася в Єгора Соболєва: "була революція, ми обидва одружені"