У Києві досі спостерігається складна епідеміологічна ситуація, тому в громадський транспорт пускають обмежену кількість людей і тільки за наявності спецпропуску.
Але, такі карантинні заходи доставляють киянам незручність. Адже вранці на шляху на роботу доводиться стояти в довгих чергах на громадський транспорт. Так, в телеграм-каналі "Київ зараз" показали, яка ситуація в столичному метро.

фото: "Київ зараз"
фото: "Київ зараз"

На опублікованих фото видно, що на станції метро "Позняки" утворилася величезна черга. При цьому місцеві жителі не дотримуються соціальної дистанції в півтора метра. Але, навіть незважаючи на це черга утворилася аж до вулиці.

"Ранок на ст. м Позняки. На вхід відкриті одні двері. Черга починається на вулиці",- сказано в телеграм-каналі"Київ зараз".

Скріншот допису
Скріншот допису

Раніше повідомляли, професор, який передрік пандемію, розповів про синдром covid-стресу.

Як повідомляв Знай.ua, навчання під час пандемії-які заходи вживаються в школах різних країн світу.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Знай.ua писав, у США знайшли першу білку, яка запустила епідемію бубонної чуми.