У Києві коти затопили нижні поверхи квартир, бо відкрили кран, щоб попити води.

Подробиці небуденного інциденту розповідає "Сегодня".

Як виявилось, господиня близько двох десятків котів, які проживають разом з нею в квартирі, нещодавно була госпіталізована до лікарні з коронавірусом. Майже три тижні за пухнастиками доглядає волонтерка, яка кожного дня приходить, щоб їх погодувати.

Коти в квартирі, ілюстративне фото

Але одного дня кицьки, ймовірно, захотіли попити води і самі відкрили кран у ванній, в результаті чого вода заповнила всю квартиру. Через котячий потоп постраждали п'ять квартир на чотири поверхи вниз.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

За словами волонтерки Поліни Рассказової, вона виявила відкритий кран гарячої води - вона наповнила всю ванну і лилася через край. Дівчина каже, що коти цілком могли це зробити самостійно, оскільки кран був у такому положенні, що його легко відкрити.

Волонтерка вже перекрила воду і газ, але на жаль проблема не вирішена. Місцеві жителі скаржаться, що затоплення відбуваються регулярно. Деякі сусіди вже готові переїжджати, оскільки потопи трапляються кожні півроку, при цьому у них на кухні залишився грибок від минулого затоплення - і все це коти.

Крім затоплених квартир, вода дісталася також і загальних коридорів, ліфту та електропроводів, розташованих поруч зі щитовою. Відповідно до закону, власниця квартири повинна відшкодувати всі збитки, а постраждалі мешканці будинку повинні звернутися до суду.

Нагадаємо, раніше Друзі людини на варті України: кінологи похвалилися чотирилапими прикордонниками

Як повідомляє портал Знай.uа Киянка прихистила в квартирі свиню замість собаки: "охороняє, як бійцівський пес"

Також Знай.uа писав, що Найстаріша кішка в світі пережила кілька поколінь: тварині вже 160 людських років