Цьогоріч весна не спішить тішить киян теплою та сонячною погодою. Останнім часом спостерігається доволі сира та дощова погода. При цьому синоптики радять жителям столиці не розслаблятися, адже незабаром їх чекає зниження температури до -3 градусів.
Про це повідомляє Укргідрометцентр.
Так, стало відомо, що синоптики прогнозують у Києві різке зниження температури. Зазначається, що кожної ночі протягом 24-27 квітня в Києві очікуються сильні заморозки у повітрі 0-3°. Оголошено ІІ рівень небезпечності – “помаранчевий”.

Фото: Укргідрометцентр
Фото: Укргідрометцентр

У Києві у суботу, 24 квітня, без істотних опадів. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Вночі заморозки 0-2°, температура вдень 7-9° тепла.

Фото: Укргідрометцентр
Фото: Укргідрометцентр

25 квітня у Києві вдень також ітиме невеликий короткочасний дощ. Вночі заморозки 0-2°, вдень температура 8-10° тепла.

Фото: Укргідрометцентр
Фото: Укргідрометцентр

Фото: Укргідрометцентр
Фото: Укргідрометцентр

"За прогнозом синоптиків буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вітер північно-західний, 7-12 м/с, вночі заморозки 0-2°, температура вдень – 7-9° тепла“, – вказано у повідомленні Укргідрометцентру.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, квітень змусить українців зняти куртки і схопити парасольки: коли чекати тепла.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптик Наталка Діденко попередила про "тепловий вибух" у квітні: "Сміливо на свіже повітря".

Також портал Знай.uа писав, що синоптик Наталка Діденко назвала народні вірування, які працюють: прикмети на погоду навесні.