Популярна українська співачка Ірина Білик розповіла своїм фанатам, який подарунок отримала на День народження. Відповідний пост вона опублікувала на сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Збулася мрія дитинства, мені подарували самокат. І до речі, він теж, як і моя Тесла, електричний-їздить на батареї. А як ви ставитеся до того, щоб більшість транспортних засобів їздило на електриці?",- поцікавилася співачка.

"Іра! Тепер ти щаслива дитина!!!» ,- написав її колишній чоловік, танцюрист і співак Дмитро Коляденко.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Дуже позитивно, мені здається, що всі скоро це зрозуміють», «позитивно, майбутнє за електродвигунами», - вважають її фанати.

"Іра, потрібно відео тест-драйву! Чудово, коли збуваються дитячі мрії. Я ось про дрон мрію. Теж дитяча мрія. Мрії збуваються!", "Крутяк! І я в цьому році на День народження отримала подарунок-електро-самокат! Обожнюю його!", "Вітаю Вас! Це просто незамінна річ! А яке відчуття драйву! Я " за " таку техніку!» ,- додають українці.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове Селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.