Відома українська телеведуча Ольга Фреймут розповіла зворушливу історію, яка трапилася з нею та її молодшою сестрою. Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

«А якщо згадувати якісь історії, то, звичайно, це історія з народженням Злати. Юлі тоді було 13 років. Ми перевели її на індивідуальне навчання в школі, вона прилетіла до мене в Лондон і півроку була зі мною. Я дуже хворіла, лежала в лікарні, у мене температура стрибала від 35 градусів до 40, доходило до галюцинацій, і за Златою доглядала Юля», - розповіла Фреймут, додавши, що дівчинка готувала для немовлятка суміші, привозила її до мами в лікарню, купала її, гуляла з малечею.

«Я завжди могла на неї покластися», - зазначає Фреймут.

Вже зараз, коли телеведуча захворіла на ковід, у неї на деякий час зник голос. Замість неї аудіозаписи для проектів робила молодша сестра, яка начитувала текст.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

«Я написала тексти, а вона їх начитала… Юля - це я, і, напевно, найкраща версія мене. Вона - ангел. Я ніколи не бачила, щоб Юля плакала. У нашій родині вона - та людина, яка завжди підбадьорить всіх, не дозволить засмучуватися», - зізнається зірка.

Нагадаємо, що Ольга Фреймут в білому потрапила до Бога: "потойбічний світ..".

Як повідомляв портал Знай.uа, Фреймут відверто розповіла про маму і" стерильне "дитинство - "кузени боялися приходити до мене".

Також Знай.uа писав, що Ольга Фреймут навчила українців правильно свербіти.