Відома українська телеведуча Катерина Осадча прогулялася морським узбережжям у Туреччині. Відповідний знімок з'явився на її сторінці в Instagram.

«Кілька годин перед зйомками ... it is summer officially (це офіційно літо)», - зазначила Катерина у своєму дописі.

У коментарях одразу ж почався справжній хор захоплених відгуків від фанатів телеведучої. Особливу увагу привернула блакитна сукня Катерини – легка та широка в районі талії. Багато хто озвучив припущення, що дружина Юрія Горбунова вагітна вдруге.

«Катюша знову при надії», - вважають її підписники.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

«А водичка ще не холодна?», «Катюша, ти прекрасна, так треба - хоч трішки відволіктись від усього і просто помріяти», «Шикарна Катерина», «А у будиночок рятівника пускали подивитись? Вам би личив червоний купальник», «Чудово! Сезон відкрито!», «Красиво і плаття, і море, і Ви, Катя!», - пишуть захоплені фанати телеведучої.

«Бажаю успіхів у роботі та побільше таких днів відпочинку», - додають у коментарях.

Нагадаємо, Осадча втекла від Горбунова на пляж: "Привіт, моречко!"

Як повідомляв "Знай.ua", Юрій Горбунов прилип до Осадчої прямо на роботі, може собі дозволити: "Кятя, навчися посміхатися..."

Знай.ua писав, Юрій Горбунов окупував басейн, поки Катя Осадча на роботі: "Хочу на море!"