У Києві ліквідували чергову «наливайку». Про це розповіли у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, споруду з вулиці Заболотного перевезли на штрафмайданчик комунального підприємства “Київблагоустрій”. У власника кіоску не було дозвільних документів на його розміщення.

«Під банальною назвою “Продукти” ховався магазинчик, в якому продавали “на розлив” міцні алкогольні напої. Місцеві були незадоволені таким сусідством, надсилали скарги. Але, звісно, не всі. Прихильники та часті відвідувачі були проти того, що приїхали демонтажники, й зустріли комунальників досить агресивно налаштованими», - розповіли у спільноті, додавши, що демонтаж не обійшовся без блокування та штовханини.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

На місце події викликали правоохоронців, які допомогли позбавити район від “наливайки”.

У коментарях дехто стверджує, що насправді демонтований кіоск ніколи не займався продажем алкоголю. Крім того, чоловіків, які влаштували штовханину з правоохоронцями, назвали «людьми похилого віку».

«Навіщо писати неправду, це ларьок, який торгував продуктами, якщо на те пішло, так закривайте всі магазини, там де є алкоголь, це все брехня - ніколи там не було наливайки, це був продуктовий ларьок, де завжди були свіжі продукти. Вчора вийшли люди, які постійно купували там продукти, люди похилого віку, яких поліція штовхала», - стверджують захисники МАФа.

Нагадаємо, українські школярі передали на Донбас гостинці для дітей: "З надією в серці".

Як повідомляв портал Знай.uа, на полігонах ОРДЛО тривожне загострення: стягнули танки, гармати і міномети.

Також портал Знай.uа писав, як найманці на Донбасі накрили українських героїв з гранатометів і кулеметів.