Киянин зіткнувся з несподіваною «послугою» від Нової Пошти – занадто старанним пакуванням посилки. Само собою, додаткова "турбота" про відправлення влетіла чоловікові в копієчку.

Відповідне повідомлення опублікували в співтоваристві "Чорний список» в "Телеграмі".

"Нова Пошта і комплекс матрьошки. Киянин отримав компакт-диск. Один. У коробці розміром з повноформатну ілюстровану дитячу енциклопедію. Відкривши коробку - виявив всередині ще маленьку коробочку. І на ній теж папірець приліплений з усіма атрибутами посилки - все, як на великій коробці", - розповів автор повідомлення.

Відзначається, що вся різниця крилася у вартості доставки.

"Коробочка, в яку відправник упакував диск, з ціною 46 грн. А на зовнішньому футлярі-60 грн. Які з нього і взяли«,-пояснили в співтоваристві, уточнивши, що» посилочку всунули у велику коробку і додали до замовлення 14 грн", хоча собівартість самої коробки явно не перевищує однієї-двох гривень.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

"Цікаво, як би психотерапевт пояснив цей феномен: чому люди, які побудували багатомільйонний бізнес, опускається до ганебно дрібних шахерів-махерів? Гени? Голодне дитинство?», - припускають в співтоваристві.

Раніше повідомляли, маршрутку на ходу огорнув густий дим-гальма втомилися, пасажири ледь не посивіли: "водій з вогнегасником...".

Як повідомляв Знай.uа, чоловік вирішив накласти на себе руки, на місце кинулися рятувальники і швидка: відкрив газ і погрожував сусідам.

Знай.uа писав, українець облагородив Старий двір і отримав повістку в поліцію: "вас хтось просив?".