У Києві черговий «герой паркування» отримав заслужене покарання за свою хамську поведінку. Про це повідомили в співтоваристві «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, невідомому водієві, а точніше, його транспортному засобу, влаштували сміттєвий «душ». Причиною цього стало нахабне паркування автомобіля у забороненій для цього зоні.

"На Русанівці «від душі» покарали героя паркування на Peugeot. Автовласник перекрив своїм авто дорогу і пішов собі, за що і був покараний. Підтримуєте такі методи?», - пообіцяли в співтоваристві.

«Як дістала ця хамська поведінка "хазяїв" життя», «Є такий тип людей, які думають тільки про себе», - вважають кияни.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

«У підсумку покарали двірника», «Краще, звичайно, було викликати поліцію та евакуатор, але так теж зійде», «Сильні пориви вітру були, схоже», - вважають інші.

Нагадаємо, що у Києві співробітники інтернату грабували хворих дітей: ганьба з ковбасою обурила країну.

Як повідомляв портал "Знай.uа", публічний список і два дзвінки на день: "слуги народу" врятували українців від шантажу підступних колекторів.

Також, "Знай.uа" писав, що українець показав, що ПриватБанк творить з клієнтами.