Відома українська телеведуча Людмила Барбір розповіла, як разом зі своїми колегами зі "Сніданок 1+1" долучилися до глобального екологічного проєкту.

Про це Людмила Барбір розповіла на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук, опублікувавши фото з колегами.
Так, телеведуча зізналася, що цими вихідними разом з колегами долучилися до глобального екологічного проєкту з озеленення планети "Greening of the Planet". У рамках проєкту зірка посадила іменну ялинку.

Фото зі сторінки Людили Барбір
Фото зі сторінки Людили Барбір


"Greening of the Planet - це екологічна акція, метою якої є масштабне озеленення планети та привернення уваги до глобальної зміни клімату. Місія проєкту - висадити 100 000 000 дерев по всій планеті протягом трьох років і відновити екосистему Землі", - зазначила Барбір.

Фото зі сторінки Людили Барбір
Фото зі сторінки Людили Барбір

Варто зазначити, що у 2020 році учасники Всесвітнього економічного форуму в Давосі запустили глобальну ініціативу "Один трильйон дерев". Адже за підрахунками науковців саме такої кількості дерев вистачить для боротьби з глобальним потеплінням у світі.

"Це гарна ідея, для того, щоб об'єднатися і кожному у своєму куточку посадити деревце, а можна й не одне", - підсумувала телеведуча.

Нагадаємо, що войовнича Людмила Барбір показала, як кладе на лопатки власного чоловіка.

Як повідомляв портал Знай.uа, Руслан Сенічкін посадив Любмілу Барбір на свій велосипед:"не стримався".

Також Знай.uа писав, що в ефірі телешоу" Сніданок з 1 + 1", присвяченому святкуванню Масляної, інтерв'ю у Святослава Гринчука, ведучого ТСН, брав"балакучий млинець".