Легендарний український хореограф та суддя проекту "Танці з зірками" Григорій Чапкіс розповів про нову дружину і реакції своїх дітей на кохану, яка молодша за нього на декілька десятиліть.

У сюжеті програми "ЖВЛ" 91-річний хореограф розповів, що не так давно одружився в четвертий раз. Його обраницею стала 39-річна Людмила - вік не став на заваді щастю закоханих. Однак нову обраницю не полюбили діти танцюриста.

Чапкіс мало говорить про нову дружину, керуючись принципом "щастя любить тишу". За інформацією журналістів, їй 39 років і найімовірніше вона працює директором ювелірного магазину.

Познайомилася пара, коли Чапкіс хотів купити кільце, але раптово закашлявся посеред магазину. Людмила запропонувала випити йому таблетку, а вранці передзвонила поцікавитися його здоров'ям. Після цього вони півроку зустрічалися і вирішили одружиться.

Григорій Чапкіс, кадр з інтерв'ю для ЖВЛ: YouTube
Григорій Чапкіс, кадр з інтерв'ю для ЖВЛ: YouTube
Григорій Чапкіс, кадр з інтерв'ю для ЖВЛ: YouTube

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Не дивлячись на таку романтичну історію діти Григоря Чапкися не дуже раді його новій обраниці. Вони впевнені, що Людмила хоче отримати матеріальні блага артиста, але Чапкіс заперечує це.

"Люди зараз кажуть: "А, вона хоче його багатство! "Яке у мене багатство? Дивани? Або машина, якій 15 років? Вона забезпечена, вона багатша за мене. А діти мої ?! Завмерли! Інші діти були б задоволені . Вони всі на неї: "о, прийшла стерва якась, хоче його добро!"Давай довіреності переписувати" - розповів Григорій Чапкіс.

Нагадаємо, раніше Син виснаженого Григорія Чапкіса прилетів до хворого батька з Америки: "постільний режим"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Син хворого Чапкіса налякав українців, хореограф на межі: "ледве розмовляє..."

Також «Знай.иа " писав, що Син Григорія Чапкіса показав онуків легендарного хореографа: одна особа