У Києві на одній з вулиць міста в багатоквартирному будинку помітили гігантський балкон.

Про це повідомляє "Київ Оперативний" у соціальній мережі фейсбук.
Так, стало відомо, що в Києві на вулиці Братиславська, 30а містяни помітили балкон просто величезних розмірів. Цей балкон розташований на п'ятому поверсі багатоквартирного будинку.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Варто відзначити, що більше балконів в цьому будинку немає, тому ймовірно господарі квартири самостійно добудували його. При цьому на фото видно, що розширити балкон заповзятливі кияни вирішили за рахунок сходової клітки.
Користувачі мережі в коментарях неоднозначно відреагували на це інженерне диво. Деякі почали залишати жарти, а деякі дивуватися, як таке можна було побудувати.

" Квартирантам здає)", " Скоро впаде на голову! Плиту на балконі явно не міняли!", "Красиво жити не заборониш а-ля велюр", " Під'їзд теж чи що відтяпав? ", "Таких по Києву тисячі", "Цікаво, по документах у них збільшилася житлоплоща", "уявляю як воно тепер класно живеться людям з нижнього поверху", " як воно тримається?",- такі коментарі залишили користувачі Мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Нагадаємо, що чоловік спробував вкрасти малюка серед білого дня ходив з ножем і горілкою

Як повідомляв портал "Знай.uа" , під Харковом неадеквати в погонах відкрили вогонь у поїзді: десятки людей всередині

Також "Знай.uа" писав, що невідомий відкрив стрілянину по дитячому майданчику: 10-річний хлопчик поранений в шию