Михайло Поплавський - відомий український співак та ректор Київського університету культури й мистецтв, який має досить широку аудиторію прихильників.

Тому 71-річний артист досить активно підкорює популярні соціальні мережі, де тішить фанатів новими світлинами чи кумедними відеороликами.

Цього разу у свому Instagram Михайло Попавський опублікував кумедне відео в якому вирішив обіграти улюблену їжу всіх студентів. Так, на відео він спочатку просить подати йому печиво, а згодом і чай. У момент коли Поплавський бере чашку чаю дівчина, яка у ноутбуці розповідає Тік Ток новини забирає тарілку з печивом.

Михайло Поплавський, фото з instagram
Михайло Поплавський, фото з instagram

" А де печиво? 😳 Відпочиваю та набираюсь сил на новий тиждень, а як у вас справи?", - так Михайло поплавський підписав опубліковане відео.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще
Користувачі мережі одразу ж прийнялися залишати коментарі під відео Михайла Поплавського.

"Вмієте ви підняти настрій😂", "Теж відпочивали перед робочим тижнем", "Так, так набирайте сил🔥🔥🔥", "Гарного дня🔥🔥🔥", - такі коментарі залишили користувачі мережі під відео.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, раніше Михайло Поплавський повідав про початок нового життя в оточенні напівголих молодих красунь. Михайло Поплавський, співак і одіозний управлінець навчальним закладом, продемонстрував кадри зі зйомки святкового кліпу.

Як повідомляє портал Знай Поплавський кинув Київ і змінив роботу на радість малюкам - " Кому морозива?"

Також Знай писав, що Михайло Поплавський освоїв ази магії і став "білим чоловічком": "в тренді" Артист вирішив повеселити свою публіку свіжим відео з TikTok.