Відома українська телеведуча, зірка шоу "Світське життя" Катерина Осадча частенько радує численних шанувальників в Instagram новими публікаціями.

А нещодавно знаменитість виставила серію розкішних кадрів, позуючи з чоловіком Юрієм Горбуновим на прямому ефірі шоу "Голос країни 11", незмінними ведучими якого пара є багато років.

"About last night #part2 до фіналу рівно тиждень. Наступної неділі дізнаємося ім’я переможця #goloskrainy Ви за кого? 👯‍♀️", - поцікавилася ведуча.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Варто відзначити, що фанати зіркової сім'ї давно запідозрили Осадчу у вагітності, а тепер пильно розглядають фігуру ведучої у всіляких вбраннях. Красуня разом з чоловіком вже виховують одну спільну дитину - сина Івана, якого активно приховують від сторонніх очей. Чутки про вагітність ні Катерина, ні Юрій ніяк не коментують.

А ще Осадча і Горбунов показали сімейне гніздечко