У Києві розшукується неповнолітня дівчинка, яка вийшла з дому та не повернулася.

Про це повідомляє dtp.kiev.ua.
Так, стало відомо, що солом’янським УП ГУНП у Києві розшукується неповнолітня Мізько Наталія Вікторівна. Відомо, що дівчина 2005 року народження у неділю, 18 квітня пішла з дому та не повернулась. Наразі про її місцеперебуванні нічого не відомо.

Фото: dtp.kiev.ua
Фото: dtp.kiev.ua

Особливі прикмети зниклої: на вигляд 14-15 років, зріст 175 см, худорлявої тілобудови, волосся фарбоване в рудий колір, пряме довжиною нижче плечей, очі темні. На момент зникнення була одягнена у спортивний костюм зеленого кольору, коротку шкіряну куртку чорного кольору та білі кросівки.
Уважно придивіться до фото, якщо ви бачили цю дівчину чи знаєте щось про її місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я дитини.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.