На вулицях Києва місцеві жителі помітили чоловіка, який возив маленьку дитину на мотоциклі без шолома.
Про це повідомляє "Київ Оперативний".
Так, стало відомо, що в суботу, 17 квітня на вулиці Гетьмана помітили чоловіка з дитиною на мотоциклі. Спереду сидів чоловік, а ззаду нього дитина. Варто відзначити, що дитина була без шолома, в той час як дорослий їхав в захисному шоломі, як того вимагають правила дорожнього руху.

Скріншот з відео
Скріншот з відео


" Яжебать в шоломі, а на дитину засобів захисту не вистачило. Без номерів, без поворотників. Що там в голові взагалі?",- сказано в повідомленні "Київ Оперативний".

Скріншот з відео
Скріншот з відео

Варто відзначити, що при пересуванні на мотоциклі, мопеді або скутері всі, хто знаходяться на транспортному засобі повинні був в захисних шоломах.

Нагадавши,у Києві водій вантажівки збив жінку і кинув помирати: врятував таксист-супермен. Зазначається, що жінка переходила дорогу на нерегульованому переході біля станції метро «Чернігівська», коли на неї наїхала вантажівка.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа" , у Португалії загинула пара молодих українців: мріяли про весілля, а знайшли смерть. ДТП сталася 18 березня.

Також "Знай.uа" писав, що в Одесі сталася містична аварія-двічі за рік в одне місце.