Відома українська ведуча Лідія Таран вирушила до магазину за дорученням своєї матері – готуватися до Великодня. Відповідний пост з’явився на її сторінці в Instagram.

За її словами, мама відправила її по все необхідне для приготування паски.

«Коли збирались весь день тихо бути вдома. Але тут подзвонила мама, якій вже терміново треба формочки, борошно, дріжджі ну і все, без чого порядна господиня не може зустріти Великдень... довелось вивчати великодній асортимент супермаркетів. Так, ми знаємо, що ще два тижні до, але ми вже готові. А Ви? Вже скуповуєтесь, придивляєтесь?», - запитала вона.

«Теж щойно купили тренуватися пекти паски», «Я вже відсвяткувала, у Європі вже Великдень минув», «Щоооо, вже пора??? Вперед: ванілін, мускат, цукати і т.д!!», «Також майже приготувались!», - діляться підписники.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

«Найбільш моя улюблена ведуча Лідочка і доця красуня, здоров'я вам, щастя, а я поки не готова до Великодня - потрапила в лікарню, під апаратом дихаю», - зізналася одна із підписниць сторінки.

Раніше повідомляли, відчув свободу: Дан Балан запалив з напівголими блондинками поки Тіна Кароль не бачить.

Як повідомляв Знай.uа, учасникам Тіни Кароль на "Голос країни" пророкують перемогу: хто представить співачку в півфіналі.

Знай.uа писав, Лідія Таран заради краси довірилася людині в білому халаті - "Cпецоперація".