У Києві комунальники трохи "перестаралися" з озелененням. Про це розповіли в співтоваристві «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook.

"На проспекті Відрадному озеленення йде повним ходом. Наприклад, ось висадили дерево прямо на пішохідному переході. Норм же?",- запитують автори повідомлення.

На опублікованих кадрах видно, що молоде деревце висадили прямо по центру існуючого пішохідного переходу. При цьому з іншого боку дороги "зебра" впирається в стовп зі світлофором.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Скажіть спасибі, що не на дорозі», «Та там все прекрасно, і стовп зі світлофором на іншій стороні пішохідного переходу», «Якщо уважно придивитися, стає зрозуміло, що це зебру нанесли "трохи не там". Зі зрушенням, скажімо так. Напевно, бухі були...",- дивуються в коментарях городяни.

"Ви не шарите, виросте дерево, будете стояти в тіні, чекаючи зеленого, плюс безпека - якщо вилетить машина з проїжджої. Одні плюси. Все продумано до дрібниць», «Воно все одно там не виросте... Або зламають, або затопчуть...», - зазначають коментатори.

Нагадавши, у Києві водій вантажівки збив жінку і кинув помирати: врятував таксист-супермен. Зазначається, що жінка переходила дорогу на нерегульованому переході біля станції метро «Чернігівська», коли на неї наїхала вантажівка.

Як повідомляв портал " Знай.ua", київські дорожники з цеглою і тачкою атакували асфальт і стали живим мемом.

Також " Знай.ua" писав, що в Одесі сталася містична аварія - двічі за рік в одне місце.