У Києві шукають дівчину з Білої Церкви. Про це розповіли в співтоваристві «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, зв'язок з Шишковою Владиславою, 1996 року народження, зник ще 24 березня 2021 року. Тоді вона повідомила, що поїхала з Білої Церкви до подруги в Київ. Після цього дівчина перестала виходити на зв'язок.

Її мобільний телефон відключений, а всі акаунти в соціальних мережах вона видалила.

Прикмети зниклої: 160-165 сантиметрів зросту, великої статури.

На момент від'їзду в столицю була одягнена в курточку зеленого кольору і чорні штани.

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

"Може, хто її бачив?",- запитують автори повідомлення.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

"Поїхала, видалила...25 років... може, нарешті, знайшла своє щастя?", "Видалила - значить, досвідос»," мабуть, якийсь привід видалити і сховатися є", - припускають в коментарях кияни.

"На Ротару схожа", "Так а подруга що говорить?", "А банківські картки що? є рух грошей?", - намагаються допомогти в пошуках городяни.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.