За життям відомого українського співака Олександра Пономарьова стежить більше 130 тисяч українців, з якими той ділиться подробицями з професійного та особистого життя.

Нещодавно Пономарьов зізнався, що готує до Великодня масштабний проєкт. Артист не розповів, що ж міститиме у собі цей проєкт, але наголосив, що він буде досить складним.

Тим часом на своїй сторінці в Instagram співак показав, як захищається від обридлого коронавірусу. Задля безпеки має подвійний захист, і тепер схожий на Дарта Вейдера.

"Маски скинуто ! Тепер будемо потроху розкривати деталі !", - загадково підписав ролик Пономарьов.

Раніше Дзідзьо разом з Олександром Пономарьовим, Артемом Пивоваровим та Alekseev записали спільну пісню під назвою "Чому". Романтичний трек відомі артисти презентували у перший день весни - 1 березня. Над цією піснею виконавці працювали останні місяці та у соціальних мережах підбурювали своїх фанів неочікуваним квартетом.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нагадаємо, раніше Пономарьова несподівано застали в обіймах двох спекотних красунь-нехай колишні заздрять

Як повідомляє портал Знай 50-річна Білик гаряче запалила з Дзідзьо на очах у Кароль і Пономарьова: "Свято наближається"

Також Знай.ua писав, Пономарьов, Дзідзьо і Білик запалили під ялинкою під Jingle Bells, тільки оленів не вистачає.