Відома українська співачка Альона Альона запитала в українців, чи вистачає їм грошей про вживання вина. Відповідний пост з’явився на її офіційній сторінці в Instagram.

«Коли починають рахувати чужі гроші, шик і достатки - я чую галас! На днях до мене в дірект прилетіли декілька запитань щодо однієї леді, яка витратила на свій день народження три мільйона гривень. Я вважаю, якщо вона їх законно заробила, то має право витрачати їх так, як забажає. Можливо, хтось витратив би їх інакше, але то не наш гаманець і не наші гроші», - зазначила співачка.

«Чомусь у нас в суспільстві я постійно помічаю думку, що якщо людина гарно заробляє, то вона всім винна. І варто комусь піднятися хоч трохи вище за інших - в його спину полетить осуд і заздрість. А вам вистачає вашого заробітку? Пишіть в коментарах», - додала вона.

На фото, яке супроводжує публікацію, напівоголена співачка в білій сорочці розкинулася на дивані, високо задерши ноги.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

«Альона, це фото просто чума!», «Та дівчинка якась дуже недалека. І все би нічого. Проте ви відчуваєте те, що ви запускаєте в медіапростір, то посил, ті принципи. Діти ж бачать, слухають і читають. Поглянувши, послухавши оте дівчисько розумієш, що дно пробивається безмежну кількість разів. А підлітки ведуться на отаке дно..», - зазначають у коментарях її фанати.

Нагадаємо, що Alyona Alyona лише у футболці перетворилася на Настю Каменських.

Як повідомляв портал Знай.uа, реперша Alyona Alyona втерла ніс американській зірці:"Українська музика гримить".

Також Знай.uа писав, що Alyona Alyona потрапила в скандал через наругу над українським прапором.