Відомий український співак Павло Зібров нагадав українцям про необхідність сортувати сміття. Відповідний пост з’явився на його офіційній сторінці в Instagram.

За його словами, його родина вже п’ять років сортує свої відходи - окремо пластик, окремо скло, окремо папір та окремо харчові відходи, які йдуть в компасну яму. Отримаді добрива співак використовує для свого садка.

«Сьогодні хотів би зачепити важливу тему людства - сортування сміття… Наразі ця тема є актуальною, свідомою у всьому світі, і я дуже радію, що в Україні також. Вже існує багато організацій, пунктів прийому, спеціальних баків (але, нажаль, не в кожному дворі). На мій погляд, для поліпшення ситуації не вистачає законодавства, яке б регулювало сортування та переробку. Також бракує сортувальних ліній та підприємств, які готові закупати вторсировину», - зазначив він.

Як вихід він пропонує українцям почати з себе:

  • «зменшити кількості відходів і знизити інтенсивності забруднення навколишнього середовища;
  • заощаджувати фінанси та зробити товари дешевшими, оскільки компаніям не доведеться закуповувати сировину для створення нових товарів, використовуючи сировину повторно)
  • скоротити кількість звалищ та впровадити швидке відновлення полігонів, за рахунок відділення сухої сировини від органіки, яка розкладається за місяць та яку можна компостувати та перетворювати на добрива чи біогаз».

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Зібров також закликав запроваджувати в школах тренінги з екології та стимулювати сортувати сміття, змалечку привчаючи дітей до цього.

«Так, сортуємо! І дуже цим пишаємося!», «Повністю підтримую усе вами сказане», «В мене є бабуся в селі, яка була в Америці, і там сортують сміття. І вона, приїхавши з Америки, теж почала сортувати сміття. До речі, на сортуванні сміття можна і заробляти гроші, це ж, насамперед, вигідно і для природи корисніше», - підтримують співака у коментарях його фанати.

Нагадаємо, що Melovin розповів про панічні атаки, а також про нещасливе кохання.

Як повідомляв портал Знай.uа, улюбленець Данилко Melovin відверто розповів про Тіну Кароль і Вєрку Сердючку: "Мультиоргазм".

Також Знай.uа писав, що Melovin знайшов "ліки" від страшної хвороби, страждають молоді.