У Києві почали карати е-штрафами власників авто, припаркованих у неналежних місцях.

Про це повідомили у спільноті «Київ паркувальний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, працівникам інспекції з паркування Департаменту транспортної інфраструктури при Київській міській раді доручили перевірити дотримання правил паркування в Святошинському районі. Зокрема, чи не залишають водії свої авто на газонах та клумбах.

Причиною цього став той факт, що в столиці коммунальники демонтували загородження із старих шин, якими місцеві мешканці захищали свої клумби від вандалів на колесах. Після цього водії вирішили, що клумби доступні для паркування їхніх автомобілів.

Фото: Київ паркувальний
Фото: Київ паркувальний

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Фото: Київ паркувальний
Фото: Київ паркувальний

Фото: Київ паркувальний
Фото: Київ паркувальний

Попри попередження, виявилося, що багато водіїв паркуються в зеленій зоні – таких виявили на проспекті Л. Курбаса, 12-Б, вулиці Покотила, 9 і вулиці Потапова, 4. Порушникам не поталанило – проти них склали протоколи про адміністративне правопорущення, яке тягне за собою накладення штрафу.

Фото: Київ паркувальний
Фото: Київ паркувальний

Фото: Київ паркувальний
Фото: Київ паркувальний

«Де паркувальні майданчики? Хто має відповідати? Куди людям ставити машини?», «Підтримую, але.... Немає, де припаркуватися авто. Проживаю у Дніпровському районі. Знищили дві платні стоянки: першу забрав Епіцентр, а другу, з півроку, КиївМіськБуд», - скаржаться у коментаря кияни.

Нагадаємо, що у Києві співробітники інтернату грабували хворих дітей: ганьба з ковбасою обурила країну

Як повідомляв портал "Знай.uа", публічний список і два дзвінки на день: "слуги народу" врятували українців від шантажу підступних колекторів

Також, "Знай.uа" писав, що українець показав, що ПриватБанк творить з клієнтами