У Києві підприємці вийшли на акцію протесту, вимагаючи дозволити їм працювати в умовах жорсткого локдауну. Про це розповіли в телеграм-спільноті «Київ зараз».

Як повідомляється, мітинг представників малого бізнесу вранці в середу, 14 квітня, проходить під стінами Київської міської державної адміністрації.

Головна вимога протестувальників-дозволити їм продовжувати свою діяльність, незважаючи на заборони карантинної зони. Зокрема, дозволити роботи ринків, ярмарків під відкритим небом і торгових центрів.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

"Під КМДА підприємці вимагають дозволити їм працювати навіть у жорсткий карантин. Зокрема, відкрити ринки, ярмарки на свіжому повітрі і ТРЦ», - розповіли в співтоваристві.

Раніше ми повідомляли, найбільше люди переплачують за опалення та послуги, яких просто їм не надають.

Як повідомляв "Знай.иа", річний тариф на газ з 1 травня 2021, українцям детально розповіли про субсидії, "останню надію" і нові ціни.

Також "Знай.иа" писав, що українцям вдалося погасити понад 90% рахунків за комуналку: сплачено мільярди.