У Києві лікарі врятували життя матері 14-тьох дітей, яка захворіла на ковід. Про це повідомили у сюжеті ТСН.

Як зазначається, в київській лікарні дивом повернули з того світу хвору на коронавірус жінку, яка, до того ж, ще й була вагітна двійнею. У лікарні в неї діагностували 90% ураження обох легень.

Жінку у важкому стані довелося відправити до реанімації, де вона пробула два тижні на кисневій підтримці. Коли її стан стабілізувався, вона народила малюків.

У діток, дівчинки та хлопчика, також виявили коронавірус. Їхнє перебування в лікарні разом із мамою затягнулося на місяць.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Вдома маму чекали ще 12 діток. Жінку разом із немовлятами виписали додому у вівторок, 13 квітня. Багатодітна мама розповіла, що почувається набагато краще, а новонароджена двійня Марк та Маргарита вже почала їсти самостійно, тож проблем бути не повинно.

Нагадаємо, раніше під пологовий будинок у Києві підкинули немовля із запискою - " подарувала колі шанс"

Як повідомляє портал Знай львів'янкам запропонували народжувати на камеру

Також Знай писав, що молода Українка на Різдво народила четверню, щасливу матусю виписали з лікарні: "ми на сьомому небі"