На київській Оболоні поліція спіймала на хабарі голову патологоанатомічного відділення Київської міської лікарні №8.

Про це повідомили на сторінці Telegram-каналу "dtp.kiev.ua". у публікації йдеться, що медики систематично вимагали хабарі у розмірі від 6 до 20 тисяч гривень з родичів людей, які померли від коронавірусу. Гроші вимагали за одягання покійного.

"Це при тому, що при лікарнях в Україні "державні морги", тому послуги там безкоштовні. Люди пропонували навіть оплачувати через касу, офіційно, щоб отримати квитанцію на руки. Але брали у них кошти виключно готівкою і виключно з рук в руки, без проведення фінансової операції", - йдеться в повідомленні.

Як повідомили в прес-службі Київської міської прокуратури, лікарів затримали при отриманні чергового хабара від громадянина за підготовку і видачу тіла жінки, яка померла від COVID-19.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що у Чернівцях СБУ взялася за любительку Путіна: допомагала "ДНР" вбивати наших хлопців

Як повідомляв портал "Знай.uа", прикордонники не впустили в Україну актрису з РФ через зйомки в Криму

Також, "Знай.uа" писав, що у Миколаєві СБУ за хабарі затримала трьох чиновників Міністерства юстиції.