У Києві розшукують 14-річного хлопчика, який втік з дитячого будинку. Про це розповіли в службі розшуку дітей при столичній поліції, передають в співтоваристві «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, дитина втекла з дитячого притулку, розташованого в Пущі-Водиці, вранці в середу, 13 квітня. Розшукують Безсонова Миколу Георгійовича, 2007 року народження, співробітники Київської поліції Оболонського УП.

Прикмети зниклої дитини: 160-165 сантиметрів зросту, при ходьбі помітно сутулиться. Очі карі, волосся темно-русяве, коротко стрижені.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Всіх, хто побачить дитину, яка підходить під опис, просять повідомляти за номерами телефонів 0630628146 Олександр, 0633611551 Вероніка або в поліцію 102.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.