Відома українська телеведуча Лідія Таран має досить широку аудиторію шанувальників, тому вона з задоволенням веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram. Тут теледіва ділиться з підписниками новими світлинами чи подробицями з життя.
Цього разу на своїй сторінці в Instagram Лідія Таран показала свого рідного брата Макара. Зірка відзначила, що їй по-справжньому пощастило мати такого старшого брата, адже він дуже розумний.

Лідія Таран з братом, фото з instagram
Лідія Таран з братом, фото з instagram

"Солдатики, шахи, футбол і карбід у калюжах😜 якщо у вас було подібне у дитинстві, значить у вас теж є старший брат☺️ мені з Макаром пощастило, бо він у мене ще і Розумний старший брат - історик, поліглот і все, до чого мені ніколи не дотягтись🤪 у день братів-сестер притягла його до відповідальності 😂 в студію «Сніданку. Вихідний» дякую, колеги, за легкість", - написала Лідія Таран.

Лідія Таран з братом, фото з instagram
Лідія Таран з братом, фото з instagram

До того ж Лідія Таран відзначила, що мати брата чи сестру це справжнє щастя, адже ти завжди матимеш людину, яка тебе підтримає.

"Кажіть братам ТАК! А батькам - ДЯКУЮ за них", - підсумувала Лідія Таран.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що Астаф'єва перетворилася на руденьку бестію заради Нікітюк і Каменських: "Помадка-кучерик"

Також, "Знай.uа" писав, що мокра Оля Полякова засвітила своїх улюблених "кумушек": "Русалки мої"