В одному з відомих супермаркетів в Одесі відвідувачка потрапила в цікаву історію з цінами: коли на прилавку одна сума, а на касі - зовсім інша. І найчастіше на виході ціна, зрозуміло, вище.

Так сталося і цього разу. Фото, зроблені очевидицею, публікує Telegram-канал "Чорний список".

"Магазин #Копійка на вул. Канатна, 122Б.на полиці ціна майонезу 33 грн, на касі 40 грн.
#Одеса", - йдеться в публікації.

Тим часом в одному з супермаркетів популярної торгової мережі "Сільпо" покупці натрапили на гниличку.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Важливо зазначити той факт, що подібне відбувається в магазинах "Сільпо" вже далеко не вперше. Так, нещодавно в Запоріжжі покупці натрапили на борошно з дуже дивною "начинкою". Покупці були просто шоковані тим, що в упаковці знаходилися личинки, метелики і відходи їх життєдіяльності.

У замовленні була мука Molino Spadoni з твердих сортів пшениці, коли покупці її відкрили, то виявили там метеликів, їх личинки, лялечки та їх відходи.

Раніше повідомляли, "скотовозка" за 7 гривень: українські маршрутки розвалюються на ходу, пасажири зняли жахіття всередині салону.

Як повідомляв Знай.uа, картопля по 18 гривень, буряк - по 7? Українці приголомшені цінами в супермаркеті, борщ обійдеться дорого.

Знай.uа писав, у популярному супермаркеті українці натрапили на "живе" борошно: метелики, личинки і відходи в подарунок.