Олександр Пономарьов - популярний український співак, який має багатомільйонну аудиторію шанувальників. Тому артист з задоволенням тішить новими хітами та відеороботами.
Нещодавно Пономарьов зізнався, що готує до Великодня масштабний проєкт. Артист не розповів, що ж міститиме у собі цей проєкт, але наголосив, що він буде досить складним.

Олександр Пономарьов, фото з instagram
Олександр Пономарьов, фото з instagram

Цього разу на своїй сторінці в Instagram Олександр Пономарьов розповів, як прийшов до своєї подруги аби показати як йде підготовка до Великоднього проєкту, а натомість вона змусила його працювати у своєму саду.

"Прийшов до подруги Валі, показав демо нового проєкту до Великодня! Вона послухала і дала мені фарбу з пензлем і сказала - займися чимось корисним 😅", - зазначив Олександр Пономарьов.

Олександр Пономарьов, фото з instagram
Олександр Пономарьов, фото з instagram

На опублікованому фото Олександр Пономарьов у спортивному одязі, кросівках та рукавицях фарбує дерева. При цьому Народний артист України виглядає дуже щасливим.

Нагадаємо, що Олександр Пономарьов показав свою маленьку копію: Серцеїд росте.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, голодний Олександр Пономарьов розповів, як правильно постити: "головне...".

Також Знай.uа писав, що Марічка Падалко поділилася солодким спогадом під хіт Пономарьова:"це був мій перший раз".