З приходом весни у Києві активізувалися "зелені" злодії - так стало відомо, що в районі Нової Дарниці виривають із землі висаджені кущі в парку Таращанець.

Подробиці повідомляє КП УЗН Дарницького району, працівники якого помітили крадіжку.

"Прийшли привести до ладу зелені насадження і побачили, що частина з них зникла. Загалом не дорахувалися 16 кущів пухироплідника калинолистного", - кажуть комунальники.

Парк розташований в місцевості Нова Дарниця, між вулицями Сормовською, Севастопольською, Костянтина Заслонова та Ялтинською.

"Люди самі псують спільне багатство, а потім скаржаться, що наші парки недостатньо зелені і мають неналежний вигляд. Обкрадають самі себе", - вважають комунальники.

Про крадіжку вже повідомили в поліцію, наразі проводиться розслідування щодо факту виявленого правопорушення.
Раніше ми писали про те, що у Києві спритні шахраї видурили в пенсіонерки велику суму грошей, користуючись старою схемою обману.

Нагадаємо, що у Києві сім'я з немовлям стала жертвою шахраїв, які здають квартири в оренду.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, журналісти провели експеримент, щоб дізнатися, чи можна проїхатися в київському метро за фальшивими дозволами під час локдауну, і яке покарання отримають порушники.

Також Знай.uа писав, що українців атакують нахабні злодії, обікрали - ще й насміхаються: "з Днем народження!".