У Києві зграя бродячих собак погризла автомобіль, припаркований у дворі житлового будинку на Софійській площі. Чим так "сподобалася" машина хвостатим - залишається загадкою.

Відео, зроблене камерами відеоспостереження, опублікував Telegram-канал "Київ Оперативний".

"Наче у фільмі жахів Спочатку автовласник думав, що автівку погризли щури, але як подивився відео - вирішив поділитися ситуацією з усіма. Бродячі собаки накинулися на припаркований автомобіль у центрі міста - неподалік Софіївської площі. Може хто знає який є впливовий і гуманний метод боротьби із подібним? Що у цьому випадку робити власнику авто?", - йдеться в публікації.

Цілком можливо, під машиною ховався кіт, і розлючені пси намагалися до нього дістатися. У будь-якому випадку, авто доведеться віддавати в ремонт, тому його власник вирішив попередити киян про таку історію.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше у МВС показали, як не потрапити в пастку торговців людьми: "Все в зоні ризику". Детальніше про це розповідає прес-служба МВС.

Як повідомляв портал "Знай.uа", українка три роки тримала чоловіка в сараї і годувала помиями: "Конотопська відьма".

За інформацією правоохоронних органів, дана історія бере свій початок у 2016 році. Саме тоді потерпілий вийшов з в'язниці і приїхав до Києва.

Також "Знай.uа" писав, що тернополяни вирвалися з рабства і розкрили жорстоку правду, волосся дибки: "ґвалтували і годували гірше тварин"