У Києві рятували чоловіка, який насунув на статевий орган гайку, а зняти її не зміг.
Про це повідомляє КАРС "Київська служба порятунку" у соціальній мережі фейсбук.
Так, стало відомо, що у неділю, 11 квітня чоловік насунув на статевий орган гайку, а зняти її не зміг. Медики лікарні, що на Петра Запорожця 26, куди було доставлено постраждалого, звернулися до рятувальників КАРС, адже самостійно вони не змогли впоратися.

Фото: "Київська служба порятунку"
Фото: "Київська служба порятунку"

Для того аби врятувати чоловіка потрібно було спеціальне обладнання та не аби яка обережність та ювелірна точність.

Фото: "Київська служба порятунку"
Фото: "Київська служба порятунку"

"Все пройшло вдало. Рятувальники та медики залишилися задоволеними виконаною роботою, а постраждалий не отримав ані подряпини! Будьте обережні, не експериментуйте зі своїм тілом за допомогою сторонніх предметів. Рятувальники, звісно, вас виручать, але обставини можуть бути зовсім різними", - сказано у повідомленні.

Раніше повідомляли, раніше мати хлопчика зі страшним діагнозом поділилася своїм болем:"мій син народився не в тій країні".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай, непоправна помилка лікарів коштувала життя матері 4-х малюків: рак повернувся раптово.

Знай писав, незрячий чоловік "побачив" дитину завдяки вишивці: майбутнього батька ощасливила сусідка.