Нещодавно у Києві посилили карантинні обмеження, тепер у громадському транспорті можна їздити лише при наявності спеціальної перепустки. Але, деякі містяни знайшли незвичний вихід із цієї ситуації.
Про це повідомляє "Київ Оперативний" у соціальній мережі фейсбук.
Так, у неділю, 11 квітня у Києві на вулиці Січових Стрільців помітили хлопця, який вирішив проїхатися до місця призначення причепившись до трамвая ззаду. У мережі іронічно підмітили, що хлопець просто не зміг дістати перепустку для проїзду у громадському транспорті.

Фото: Київ Оператвиний
Фото: Київ Оператвиний

"Пішов проти системи та не захотів платити баригам, які продають перепустки у громадський транспорт", - сказано у повідомленні "Київ Оперативний".

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Варто зазначити, що подібні катання на громадському транспорті можуть бути небезпечними для здоров'я. Тому не повторюйте це у реальному житті.

Нагадаємо, що київські перевізники через локдауну підняли ціну на проїзд – список "золотих" маршруток.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, нахабні малолітки в метро влаштували пекло мамі з малюком - "матюкалися і курили в обличчя".

Також Знай.uа писав, що у Києві водій маршрутки влаштував сцену ветерану АТО, оскільки чоловік має право безкоштовного проїзду.