У Києві патрульні затримали чоловіка, який вирішив прогулятися по вулиці із двома своїми улюбленцями. Про це повідомили на сторінці Міністерства внутрішніх справ України в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, правоохоронці не очікували, що їм доведеться шукати «добрі руки», готові прийняти до себе двох пітонів. Дві змії у столиці «прогулювалися» вулицями разом із своїм нетверезим господарем.

Випадкові перехожі не на жарт лякалися чоловіка зі зміями, який чіплявся до людей на вулиці Клавдіївській. Свідки викликали поліцію та повідомили про дебошира.

На вулиці через холодну погоду змії почувалися не в безпеці, агресивно реагуючи на оточуючих. Через це їхній власник вирішив покласти плазунів на дах чужого автомобіля.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Патрульні спробували з’ясувати особисті дані чоловіка та звідки у нього тварини, однак через сильне алкогольне сп’яніння він не зміг відповісти.

«Повелителя змій» затримали й доставили до відділку, а його підопічних – передали представникам зоозахисної організації UAnіmals.

Нагадаємо, що малолітні вандали влаштували "вечірку" на кладовищі: ні хрестів, ні пам'ятників

Як повідомляв портал "Знай.uа", тернополяни вивалили гори голок у парку, там гуляють наші діти: "Так почався новий рік"

Також, "Знай.uа" писав, що вандал осквернив пам'ятник Героям Небесної Сотні: "Піднялася рука на національний символ"