У Києві розшукують зниклого безвісти молодого хлопця, який зник у лісі після святкування іменин. Про це повідомили у Службі розшуку людей, передають у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, 24-річний хлопець із компанією у лісі поблизу села Сошників святкували День народження. Зранку йому треба було прийти на роботу, тож він вирушив додому раніше за інших.

«Розшукується Сова Олександр Олександрович, 1997 року народження. 8 квітня 2021 року святкували іменини у лісі села Сошників. Оскільки Олександру треба було з ранку на роботу - він пішов раніше і додому так і не дійшов. На роботі також не з‘явився», - розповідають автори посту.

Крім того, телефон молодого чоловіка було пізніше знайдено у лісі, а його самого поки не можуть знайти.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

«Якщо хтось бачив або має інформацію про місцеперебування Сашка, будь ласка, напишіть», - просять ті, хто розшукує хлопця.

«Шановний автор. Краще знайдіть фото без окулярів. Тим більше зараз все в масках ходять, тільки очі і видно. Крім зачіски, ні за чим і впізнати», - радять у коментарях українці.

Нагадаємо, що поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.