Відомий український співак та вічно молодий ректор Михайло Поплавський потішив своїх фанатів новим коротеньким відео, знятим для молодіжної соцмережі «ТікТок».

Відповідне відео він опублікував на своїй сторінці в Instagram.

«Запалюємо в пятницю-развратницю. Завершую справи і відпочивати. А як проходить ваша п‘ятниця?!», - похвалився вічно молодий та бадьорий співак.

На опублікованих кадрах Поплавський біля білого ретро-автомобіля танцює із двома палкими брюнетками у сукнях в стилі 20-х років минулого століття. Завдяки роману Теодора Драйзера «Великий Гетсбі» та його екранізацією з легендарним голлівудським актором Леонардо Ді Капріо у головній ролі, цей стиль асоціюється із розкішшю та успіхом.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

«Ух!!!! Ви топовіше ніж Гетсбі», «Краса врятує світ», «Ви наш юний орел!», - захоплюються підписники сторінки Поплавського.

Нагадаємо, Михайло Поплавський заманив голодного Павла Зіброва на свій концерт бутербродами з ікрою: "Банкет на рівні!"

Як повідомляв портал Знай.uа, Михайло Поплавський повідав про початок нового життя в оточенні напівголих молодих красунь.

Також портал Знай.uа писав, що нестаріючий Михайло Поплавський зціпив в обіймах гарячу брюнетку: "Шеф!"